Fatma Özkan Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2012 SBS de 5 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Sağlık Maslek Lisesi, 9 öğrencimiz de Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır. 2015 TEOG yerleştirme sonucunda 6 Anadolu Lisesi,6 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2 Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve 1 Açık Liseye öğrencilerimiz yerleşmiştir.

Saatler: 09:00-15:35
Isınma: Kalorifer (Doğal Gaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02643431033

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://fatmaozkanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mahallesi Akgün Sokak No.10 Serdivan/ Sakarya

Öğretmen :8
Öğrenci :48
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1146
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz, D100 karayolunda Adapazarı-İzmit yönünde 5. km de Esentepe Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Esentepe Mahallesi Akgün Sokak No.10 Serdivan/ Sakarya

Ulaşım Serdivan Yazlık Mahallesinden kalkan 12 nolu belediye otobüsü ve Esentepe, Dereköy özel halk otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 9 km, ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.